Pasadena Roof Orchestra
Bild mit Bläsern Pasadena Roof Orchestra
"Rhythm Is Our Business"
An orchestra caricature in the eighties.
An orchestra caricature in the eighties.

EN FOR ALLE OG ALLE FOR EN

Pasadena Roof Orchstra gjennomgår i løpet av årene en musikkforandring, men beholder alikevel samme stil. Dette skyldes ikke minst dyktige musikere og underholdere, som også setter ekstreme forventniger til kvaliteten. Den dag i dag, er det for mange musikere en stor drøm, og få være medlem av gruppen, men bare de beste blir opptatt. Dette er også grunnen til at vokalister som John“Pazz“ Parry, Robin Merrill og Kames Langton opptrer sammen med Duncan Galloway, en vokalist som samtidig innehar rollen somkonferansier, danser og entertainer.

Naturligvis er i tillegg til vokalistene, samtlige instrumenter, fra trompet til trombone, alle posisjoner besatt med førsteklasses kunsnere. John Arthy bestemmte seg nemlig for en ting : kun de beste musikere var godt nok, og kunne utgjøre ett godt orkester. Kun for å nevne noen få : John Sutton, pianisten Michael Holmes eller Trompetisten Enrico Tomasso, sønn av den berømte Ernie Tomasso. . Det blir alikevel vanskelig å fremheve enkle musikere, her trekker alle i samme retning Basisen er lidenskapen til musikk og evnen til å tilpasse seg hverandre og finne  perfekt avstemte arrangement, til og med i utrykk fra pop og rock.

Orkesterets repertoire forandrer seg stadig, men kun fordi det stadig blir større. Enda i dag, benytter musikerne seg av rundt 200 arrangementer, de fleste stammer fra glanstiden i de ville 20-erne. Blandt annet vil vi nevne tidløse tittler som „Puttin on the Ritz“, „Tiger Rag“, „Georgia On My Mind“, „Bei mir bist du schön“ und „Singing In The Rain“.

Etter at bandet i sine første år opptrådde, fortrinnsvis i små klubber og på dansearrangementer, finnes det i dag nesten ikke en hall eller et teater…

previous next